Mathebook
HOME MATH DICTIONARY DOWNLOAD FEEDBACK DISCLAIMER

Bine ati venit pe Mathebook.net online gratuite de īnvăţare site-ul plin de distractie. Acest site este īn totalitate interactiv şi va permite copiilor să īnveţe matematica practică şi uşor.

Our site-ul este proiectat pentru a ajuta elevii din diferite clase, porneşte de la Gradinita, elementar, Orientul Mijlociu şi Scoala de Liceul de Matematica.

Scopul acestui site este de a oferi noi instrumente pentru a profesorilor de educaţie, de părinţi şi de pe cursul studenţilor care pot beneficia de el. Puteţi găsi mai multe de e-online de lucru şi de lucru pentru diferite subiecte cum ar fi matematica Algebra, trigonometric, geometrie, de calcule, Boolean Algebra, probabilitate, Decimal, fracţiune, Matrix, Odd Chiar şi numere, compozite numere, grafice, Procente de calcul, Divizia, Completare , Scadem, Radian conversie, Roman numere, numărul lipsă, etc ....

Site-ul are un e-Online de lucru, precum şi Descărcare fişier PDF editabile de e-de lucru, dacă aveţi o conexiune la internet, puteţi utiliza online de e-de lucru de pe computerul dumneavoastră, sau, alternativ, puteţi descărca fişiere PDF de lucru de e - şi a salva pe computer pentru a le utiliza ulterior, sau chiar de lucru pentru a trimite prietenilor dvs. prin e-mail, toate acest fisier PDF de e-auto de lucru sunt editabile, asa ca nu ai lua afară de imprimare, puteţi scrie de răspunsurile la īntrebări fişier PDF īn fişiere de pe computerul dumneavoastră şi de a salva sau trimite prin e-mail, este complet mobil.

Totuşi, dacă doriţi să o utilizaţi īntr-o sală de clasă, fără computere puteţi lua de imprimare din acest fişier PDF de e-de lucru. Cu acest lucru online, nu aveţi nevoie pentru a cumpara orice carte practică Math.

Īn plus, pentru a facilita de asemenea, copiii le-am făcut o Math Director online pentru copii, sa organizat alfabetic, copii pot merge la acest director şi de a afla mai multe sensuri complexul de matematica termeni cu uşurinţă.

Această traducere se face de la limba engleză, este script-ul original de pe site-ul nostru pagina de pornire, dacă vă simţiţi gramatical nu este dreptul de a ne ajuta sa vă rugăm să vă pentru a corecta şi de a trimite tradus corect de script-ul, folosind formularul de feedback.